KVK Politikası

 

1-  VERİ SORUMLUSU

Kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla Istlon Dış Ticaret Limited Şirketi  (“Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

2- KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI

Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda yer alan amaçlar kapsamında işlenebilecektir:

- Şirket İç Operasyonlarının Yürütülmesi,

- Müşteriye Dokunan Süreç ve Operasyonların Yürütülmesi,

- Pazarlama Operasyonlarının Yürütülmesi,

- Hukuksal, Teknik ve İdari Sonucu olan Faaliyetlerin Gerçekleştirilmesi.

- Kurumsal İletişim Operasyonlarının Yürütülmesi

3- KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI

Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, Şirketimiz tarafından aşağıda yer alan amaçlar doğrultusunda iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve yetkili özel kişilere aktarılabilecektir:

-Şirket İç Operasyonlarının Yürütülmesi,

-Müşteriye Dokunan Süreç ve Operasyonların Yürütülmesi,

- Pazarlama Operasyonlarının Yürütülmesi,

- Hukuksal, Teknik ve İdari Sonucu olan Faaliyetlerin Gerçekleştirilmesi.

- Kurumsal İletişim Operasyonlarının Yürütülmesi

4- KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından yukarıda sıralanan amaçlar kapsamında ve fiziki/elektronik ortamda E-mail, posta, telefon, SMS, Sosyal Medya, Web siteleri, formlar, Hotjar, Facebook Pixel, Google ürünleri, Pazarlama otomasyonu, E-mail gönderim platformu, mobil uygulama, organizasyon etkinlikleri, şikayet yönetim sistemleri, kamera, ses, Hybris Marketing, araştırma şirketinin datası, referans yöntemleri ile toplanacaktır. Toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işbu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

5- KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN’UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

-Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

-Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

-Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

-Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

-Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

-Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

-İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,-Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.legaraj.com/veri-sahibi-basvuru-formu  adresinden ulaşabileceğiniz Istlon Dış Ticaret Limited Şirketi Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

Şirketimize ait legaraj.com’da bulunan, kullanıcı profili ve pazar araştırmaları yapmak, satış ve site kullanım istatistikleri oluşturmak gibi amaçlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm yasal amaçlar için, üye ve bayinin unvan, kimlik, adres, iletişim, IP ve site kullanım bilgilerini bir veri tabanında toplayabilir ve bu bilgileri herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanabilir. legaraj.com, üye ve bayiye ilişkin bilgileri sitede sunulan hizmetler ile ilgili sigorta şirketi, banka ile ayrıca gerek gördüğü üçüncü kişi/kurumlarla paylaşmaya yetkilidir. Üye ve bayiler iş bu metni kabul etmekle şirketimiz tarafından kişisel verilerin yukarıda belirtilen koşulda paylaşılmasına rıza gösterdiklerini kabul ve taahhüt eder

Binlerce fotoğraf karesi, tek hayal. Le Garaj'da hayalindeki araca ulaşmak çok kolay! 😊 #araç #sıfır #sıfıraraç #avantaj #araba #otomobil #legaraj #legarajcom #vasıta #online #bayi #sistem #avantajlıfiyat #satış #uygun #yetkilibayi #teklif #kolay #hayal #kare https://t.co/pBHCpmeves
08 Aralık 2018

RAKAMLARLA LE GARAJ

9426
Müşteri
43041
Teklif
18.647,00 TL
Ortalama İndirim

BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN

BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN

E-mail adresinizi kaydederek yeniliklerden ve güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Le Garaj teklif sistemindeki döviz bilgileri güncel olarak TCMB tarafından sağlanmaktadır.
Son Güncelleme: 10 Aralık 2018 Copyright © 2000 - 2017 LeGaraj